Naslovnica Web Trgovina Mamina lista Moje narudžbe Kontakt

Dr Brown's bočice za hranjenje

Sortiraj po:
Zadano
Zadano
Abecedno
Abecedno
Cijena
Cijena
Odaberite artikl:
Kliknite ovdje kako bi odabrali željeni artikl
Dr Browns Bočica PP Options Dječje Bočice Dr. Brown's
Options PP 120ml
73,99 kn
Dr Brown's Bočica PP Options 120ml
Dr Browns Bočica PP Options Dječje Bočice Dr Browns
Options PP 250ml
77,99 kn
Dr Brown's Bočica PP Options 250ml
Dr Browns PP Bočica Dječje Bočice Dr Browns
Polipropilenska bočica 60 ml
58,99 kn
Dr Brown's Polipropilenska bočica 60 ml
Dr Brown's Bočica Plastična Options 270ml Dude i bočice Dr Browns Options
Options PP 270ml, neutral
81,99 kn
Dr Brown's Bočica PP Options 270ml
Dr Brown's Options 270ml Roza Dude i bočice Dr Brown's Options
Options PP 270ml, roza
81,99 kn
Dr Brown's Bočica PP Options 270ml, Roza
Dr Brown's Options 270ml Plava Dude i bočice Dr Brown's Options
Options PP 270ml, plava
81,99 kn
Dr Brown's Bočica PP Options 270ml, Plava
Dr Browns Options 270ml Staklo Dude i bočice Dr Browns Options
Options 270ml staklo
94,99 kn
Dr Brown's Bočica Options 270ml, staklo
O PROIZVODU
dr browns bočice options

Dr. Brown's bočice Options

Dr. Brown’s bočice prve su na tržištu koje imaju mogućnost korištenja sa ili bez sustava prozračivanja koje sprečava djecu da se nagutaju zraka prilikom hranjenja.

dr browns bočice cijena roza

Cijena

Options bočice možete pronaći u BabyHelp internet trgovini u rasponu cijena od 58,99 kn do 94,99 ovisno o veličini.

dr browns bočice pakiranja

Veličine

Options bočice dolaze u pakiranjima po 1 bočicu te postoje razne veličine, od 60mL do 270mL. Također postoji izbor plastičnih ili staklenih bočica.

dr browns bočice sa sustavom prozračivanja

Sustav prozračivanja

Dr. Brown’s je razvio poseban sustav prozračivanja koji sprječava gutanje zraka te dokazane pomaže u održavanju kvalitete mlijeka u bočici.

dr browns bočice i mogućnost izbora

Mogućnost izbora

Dr. Brown’s bočice rastu s vašim bebama te bez obzira imaju li poteškoća s hranjenjem ili ne, ove bočice su pravi izbor za bebe.

dr browns bočice i nagrada izbor mama

Nagrada “Izbor mama”

Već 13 godina zaredom Dr. Brown’s bočice osvajaju nagradu za najbolje bočice u SAD-u po izboru majki ( Mom’s choice awards )

BabHelp - Vaše najbolje prodajno mjesto za Dr. Browns bočice

Dr. Brown’s proizvode nije lako nabaviti te mi u BabyHelp-u vam olakšavamo da ne tražite prodajna mjesta nego sve što trebate od Dr. Brown’s asortimana jednostavno naručite iz udobnosti vlastitog doma.

O Dr. Brown's Options bočicama:

Dr. Brown’s dosta je novi proizvođač dječjih bočica i dodatne opreme za iste. Tek prije nekoliko godina se ova bočica pojavila na Hrvatskom tržištu te je oduševila sve roditelje koji su se odlučili upravo za bočice marke Dr. Brown’s.

Ove bočice dolaze u dva oblika sa standardnim ( uskim ) ili sa širokim grlom te Options bočice postoje u veličinama od 120, 250 i 270 mililitara. Također dostupne su i u dvije verzije- plastična ( polipropilenska ) i staklena bočica.

Najbitniji dio kod Dr. Brown’s Options bočica koji čini ove bočice različitim je njihov patentirani sustav prozračivanja. Dr. Brown’s bočice potpuno su prozračne te omogućuju hranjenje bez pritiska koji nastaje pri samom hranjenju ( vacuum-free feeding ). Taj proces je nazvan tijek pozitivnog pritiska ( positive pressure flow ) koji oponaša dojenje i omogućuje bebi da se hrani brzinom koja joj odgovara.

Također Dr. Brown’s razvojni tim nedavno je dobio i službenu potvrdu od strane poznatog američkog sveučilišta koji su napravili istraživanje i došli do zaključka kako Dr. Brown’s Options bočice duže vrijeme zadržavaju kvalitetu majčinog mlijeka unutar bočice. Također dokazali su i kako Options bočice zadržavaju duže visoku razinu nutrijenata i vitamina, posebice vitamina C, A i E koji imaju presudnu ulogu za dobar i kvalitetan razvoj beba.

Dosta često su nas direktno u BabyHelp-u upitali koja je razlika između širokog i standardnog ( uskog ) grla kod Dr. Brown’s bočica i razlog je dosta jednostavan. Oblici bradavica kod žena se razlikuju i dijete koje je dojeno je naviklo na jedan oblik, kod prelaska na bočicu može doći do problema. Zato je Dr. Brown’s razvio dva oblika bočice kako bi što više podsjećao dijete na majčinu bradavicu i dojenje te na taj način olakšao prelazak s dojenja na bočicu.

Održavanje Dr. Brown’s bočica također nije nikakav pretjerani problem. Potpuno je sigurno za pranje u mašini za pranje suđa te također ima u ponudi sustav za sterilizaciju i mikrovalnoj pećnici.

Smatramo da je jako bitno naglasiti da se ove bočice proizvode od polipropilena koje ne sadrži BPA ( Bisfenol A ) koji je štetan za organizam te je zakonom zabranjen kao sastav u proizvodnji plastičnih bočica.

Zatvori
01 / 4844 - 632
info@babyhelp.hr
facebook ikona BabyHelp
Ilica 276, Zagreb
Košarica
Ukupno: 0.00 kn
Naruči