Naslovnica Web Trgovina Mamina lista Moje narudžbe Kontakt

Dr Brown's bočice za učiti piti

Sortiraj po:
Zadano
Zadano
Abecedno
Abecedno
Cijena
Cijena
Odaberite artikl:
Kliknite ovdje kako bi odabrali željeni artikl
Dr Browns trening čaša meki kljun 6 mj plus 180 ml Dude i Bočice Dr Browns čaše
Trening čaša meki kljun, 6-36mj 180ml Roza
56,99 kn
Dr Brown's Trening čaša meki kljun 6mj plus 180ml Roza
Dr Browns trening čaša meki kljun 6 mj plus 180 ml plava Dude i Bočice Dr Browns čaše
Trening čaša meki kljun, 6-36mj 180ml Plava
56,99 kn
Dr Brown's Trening čaša meki kljun 6mj plus 180ml Plava
O PROIZVODU
dr browns bočice za učiti piti

Dr. Brown’s bočice za učiti piti

Dr. Brown’s bočice za učiti piti olakšavaju mališanima prijelaz sa standardnih bočica i pomažu u razvoju motorike potrebne za samostalno hranjenje.

cijena dr browns čaše za učiti piti

Cijena

U BabyHelp internet trgovini u ponudi su bočice za učiti piti u rasponu cijena od 56,99 kn do 59,99kn.

velicine pakiranje dr browns casa za učiti piti

Veličine

Sve bočice za učiti piti su zapremnine od 180mL. Idealna je to zapremnina za djecu jer je to težina kojom lagano mogu rukovati.

dr browns praktične drške čaša za učiti piti

Praktične drške

Dr. Brown’s razvojni tim dizajnirao je ove drške na taj način da ih nesigurne male ruke lagano prihvate i sigurno pridržavaju.

dr browns meki kljun bočica za učiti piti

Meki kljun

Silikonski kljun prilagođen je za lagano pijuckanje te je potpuno siguran za upotrebu. Također osigurava da ne dolazi do proljevanja.

dr browns čaše sa pametnim poklopcem

Pametni poklopac

Spojeni pokretni poklopac ostaje otvoren za vrijeme pijenja. Osigurava higijenu i čistoću silikonskog nastavka kada nije bočica u upotrebi.

O Dr. Brown's bočicama za učiti piti:

Dr. Brown’s bočice za učiti piti idealne su za period života kada se djeca polako uče samostalno hraniti i piti. Djeca do šestog mjeseca koja su dojena ili hranjena zamjenskim mlijekom imati će sve svoje prehrambene potrebe zadovoljene no tada im se polako u prehranu uvode i blage voćne kašice, povrtne kašice, voda i razrijeđeni voćni sokovi.

Postoje i djeca koja preferiraju bočicu do 2. ili čak 3. godine no to nije nužno dobro iz razloga što se kod takve djece češće razvije karijes.

Kod prilagodbe i učenja djece na samostalno hranjenje treba im zamijeniti bočicu šalicom. Dr. Brown’s bočica za učiti piti idealan je izbor za taj period. Dostupne su u roza i plavoj boji sa praktičnim ručkama kako bi mališanima osigurale siguran i čvrst hvat na bočici.

Meki kljun osigurati će laganu konzumaciju tekućine mališanima te također osigurava od prolijevanja. Za izradu kljuna koristi se poseban medicinski silikon tako da možemo biti sigurni u njegovo korištenje kod beba.

Same bočice izrađene su od polipropilena, plastike koje ne sadrži BPA ( Bisfenol A ) te su dovoljno čvrste i otporne na udarce koji se događaju svima koji savladavaju nove vještine.

Također zanimljivo je da se ove Dr. Brown’s bočice mogu potpuno rastaviti te ih je lakše na taj način i održavati. Svi dijelovi se isto tako mogu prati i sigurni su za pranje u mašini za pranje suđa.

Za starije bebe postoje i bočice bez ručkica za vrijeme kada vaši mališani već potpuno sami mogu primiti i držati bočice.

U svakom slučaju odabir Dr. Brown’s bočica za učiti piti nećete pogriješiti te će vaši mališani biti zadovoljni i ubrzo svladati savladati pijenje iz ovih praktičnih šalica.

Zatvori
01 / 4844 - 632
info@babyhelp.hr
facebook ikona BabyHelp
Ilica 276, Zagreb
Košarica
Ukupno: 0.00 kn
Naruči