Naslovnica Web Trgovina Mamina lista Moje narudžbe Kontakt

Hipp vlažne maramice Baby Sanft

Sortiraj po:
Zadano
Zadano
Abecedno
Abecedno
Cijena
Cijena
Odaberite artikl:
Kliknite ovdje kako bi odabrali željeni artikl
Trenutno u ponudi nemamo nijedan artikl za
O PROIZVODU
hipp babysanft vlažne maramice

Hipp Baby Sanft

Hippove vlažne maramice veoma su nježne i blage prema dječjoj koži te sadrže ekstrakte koji imaju blago djelovanje.

hipp babysanft cijena

Cijena

Ovaj proizvod u BabyHelp internet trgovini možete pronaći po cijeni od 44,99kn.

hipp babysanft pakiranja

Pakiranje

Hipp Baby Sanft vlažne maramice dolaze u 2 pakiranja veličina 4x52 i 4x56 komada u crvenom i plavom pakiranju.

hipp ekstrakt badema

Ekstrakt badema

Ove vlažne maramice natopljene su visokovrijednim ekstraktom bademovog ulja te im upravo taj sastojak osigurava blago djelovanje.

vlažne maramice dermatološki testirane

Dermatološki testirane

Ove vlažne maramice natopljene su visokovrijednim ekstraktom bademovog ulja te im upravo taj sastojak osigurava blago djelovanje.

hipp meke i pahuljaste vlažne maramice

Meke i pahuljaste

Ove vlažne maramice izrazito su meke i pahuljaste te su odlične za održavanje njege i higijene naših mališana od prvog dana života.

Vlažnost:
Miris:
Čvrstoća:
Efekt osvježenja:
Debljina:
Hrapavost:
Ljepljivost:
BabyHelp ocjena:

O Hipp Baby Sanft vlažnim maramicama:

Hipp Babysanft vlažne maramice zasigurno nisu proizvod koji asociramo s imenom Hipp koji je poznatiji po svojim dječjim prehrambenim proizvodima. Ovaj njemački proizvođač proslavio se svojim kašicama koje sadrže sastojke strogo kontroliranog, organskog podrijetla te zamjenskim mlijekom prve klase. Očito je da proizvodi koji stoje iza imena Hipp osiguravaju kvalitetu i ulijevaju sigurnost pri odabiru.

Hipp se i kod proizvodnje vlažnih maramica pokazao kao vrhunski stručnjak te je napravio proizvod koji potrošači rado kupuju ne samo radi njege i higijene djece već i za osobno korištenje.

Ove vlažne maramice sadrže ekstrakt bademovog ulja iz organskog uzgoja te je upravo taj sastojak naširoko poznat u svojoj primjeni na tip kože koja je sklona iritaciji, svrbežu te koži koja je suha i osjetljiva. Najčešće se koristi za masaže i kao i u ovom proizvodu, za njegu nježne i osjetljive dječje kože. Njihov poseban način proizvodnje i “tkanja” osiguravaju im pahuljastu mekoću za najnježniji kontakt na koži mališana. Iako nemaju najjaču i najbolju čvrstoću, sigurni smo da će poslužiti svrsi te da ćete biti veoma zadovoljni ovim Hipp vlažnim maramicama.

Dermatološki su testirane te je potvrđeno od strane mjerodavnih laboratorija da ne sadrže mineralna ulja, mirisne tvari koje mogu izazvati alergijske reakcije, eterična ulja, sapune, bojila, PEG emulgatore te nikakve sirovine životinjskog podrijetla.

Razvijene su s ciljem da smanjuju rizik od alergija što je kod djece jako česta pojava ( pelenski osip, crvenilo, itd ) te je njihova pH vrijednost neutralna za kožu.

Sadržaj:
 • Voda
 • Glicerin
 • Polikvaternium - 6
 • Prunus amygdalus dulcis ( slatki badem ) ekstrakt sjemenke
 • Kokosov glukozid
 • Alantoin
 • Benzojeva kiselina
 • Dehidrooctena kiselina
 • Etilheksilglicerin
 • Fenoksietanol
 • Poliaminopropil bigvanid
 • Natrijev fosfat

Također bi vam htjeli reći da se ne oslanjate samo na informacije koje možete dobiti ovdje, već da se kod izbora raspitate na što više mjesta jer postoji mogućnost da i proizvođač promijeni sastojke koje mi ne uspijemo ažurirati na vrijeme.

Zatvori
01 / 4844 - 632
info@babyhelp.hr
facebook ikona BabyHelp
Ilica 276, Zagreb
Košarica
Ukupno: 0.00 kn
Naruči