Naslovnica Web Trgovina Mamina lista Moje narudžbe Kontakt

Mimijumi bočice

Sortiraj po:
Zadano
Zadano
Abecedno
Abecedno
Cijena
Cijena
Odaberite artikl:
Kliknite ovdje kako bi odabrali željeni artikl
Mimijumi Very Hungry 240mL
Very Hungry 240mL
189,99 kn
Mimijumi Very Hungry 240mL
Mimijumi Not So Hungry 120mL
Not So Hungry 120mL
179,99 kn
Mimijumi Not So Hungry 120mL
Mimijumi sisač 0 - 12 mjeseci, 1 kom
Sisač razina 1
64,99 kn
Mimijumi sisač 0 - 12 mjeseci, 1 kom
Mimijumi sisač 6 - 18 mjeseci, 1 kom
Sisač razina 2
64,99 kn
Mimijumi sisač 6 - 18 mjeseci, 1 kom
O PROIZVODU
mimijumi bocice

Mimijumi bočice

Mimijumi bočice jedinstvene su na tržištu zbog svog oblika i izgleda koji u ogromnoj mjeri olakšava bebi prijelaz sa dojke na hranjenje bočicom.

mimijumi cijena

Cijena

Mimijumi bočice možete pronaći u BabyHelp internet trgovini u rasponu cijena od 179,99 kn do 189,99 kn, ovisno o veličini bočice.

mimijumi not so hungry

Not So Hungry bočica

Not So Hungry bočica je veličine od 120 ml, dolazi sa zaštitnim poklopcem i FR1 Slow-Flow sisačem koji je pogodniji za bebe do 12 mjeseci starosti.

mimijumi very hungry

Very Hungry bočica

Very Hungry bočica je veličine od 240 ml, dolazi sa zaštitnim poklopcem i FR1 Slow-Flow sisačem. Preporučamo korištenje FR2 Medium Flow sisača s ovom bočicom.

mimijumi sisači

Slow Flow i Medium Flow sisači

FR1 Slow Flow sisač namijenjen je za bebe do 12 mjeseci starosti. FR2 Medium Flow sisač pogodniji je za bebe starije od 12 mjeseci gdje je protok hrane brži.

mimijumi čišćenje

Čišćenje bočica

Mimijumi bočice mogu se bez problema prati u perilici na gornjoj rešetci zbog visoke kvalitete materijala koji omogućava 1000 pranja bez ikakvih oštećenja.

Mimijumi – Gdje kupiti

Svjetski poznate Mimijumi bočice donosimo prvi u ponudu u Hrvatskoj. Zbog čega su toliko poznate saznajte na našem BabyHelp webshopu.

O Mimijumi-u:

Mimijumi su osnovala dva liječnika i dizajner potaknuta poteškoćama promjene djetetove navike hranjena. Njihova stručnost i kreativnost rezultirala je višestruko nagrađivanom bočicom koja na vrlo efikasan način eliminira djetetovo odbijanje bočice. Mimijumi se zahvaljujući svojim proizvodima vrlo brzo probio i zasluženo zauzeo mjesto kao omiljeni izbor majki širom svijeta čiji broj se u vrlo kratkom roku popeo preko 400 tisuća.

Mimijumi proizvodi dvije vrste dječjih bočica: Not So Hungry i Very Hungry.

Not So Hungry bočica je zapremnine od 120 ml. Dolazi sa FR1 Slow Flow sisačem i zaštitnim poklopcem te je kao takva namijenjena bebama do 12 mjeseci starosti.

Very Hungry bočica je zapremnine od 240 ml te je namijenjena bebama starijim od 12 mjeseci. Također se preporučuje upotreba FR2 Medium Flow sisača koji ima dodatnu rupicu za protok hrane.

Mimijumi dječja bočica, izrađena od prirodnih boja, materijala i ergonomskog oblika, pruža savršen dodatak dojenju te predstavlja najlakši način prijelaza bebe sa dojenja na hranjenje bočicom. Ono što izdvaja Mimijumi od ostalih bočica je inovativan dizajn sisača koji imitira majčinu bradavicu pružajući djetetu jednako iskustvo kao i prirodno dojenje.

Kombinacija sisača s anti-colic svojstvom i bočice sa sustavom unutarnjeg prozračivanja stvaraju ugodno i jedinstveno iskustvo prilikom hranjenja. Mimijumi bočice ne sadrže štetne naftalate i BPA,BPS,EA tvari . Bočice su izrađene od materijala najviše kvalitete poput Švicarskog najlona koji je zaslužan za kristalno čistu prozirnost. Dizajnirane od strane najboljih pedijatara, jednostavne su za uporabu, te se lako čiste. Posjeduju integrirani sustav unutarnjeg prozračivanja koji sprječava nastanak kolika, ne skližu u ruci te se mogu prati na gornjoj rešetci perilice za suđe.

Korištenje bočice preporučujemo samo uz nadzor odrasle osobe te se ne smiju koristiti u mikrovalnoj pećnici. Nije preporučljivo dijelove bočice stavljati u dodir s deterdžentima ili antibakterijskim sredstvima. Prije prve upotrebe sterilizirajte bočicu prokuhavajući ju 5 minuta.

Sve Mimijumi bočice dolaze sa Slow-Flow (FR1) sisačima, to jest sisačima pomoću kojih beba sama kontrolira protok hrane. Mimijumi sisači izrađeni su od medicinskog silikona čija mekanost i oblik imitira kožu majčine dojke.

Prije svake upotrebe preporučamo provjeru sisača na oštećenja rastežući ga u svim smjerovima. Ne preporučamo izlaganje sisača sunčevoj svjetlosti i izvorima vrlo visoke topline. Predlažemo redovne promjene sisača na bočici svaka 3 mjeseca.

Zatvori
01 / 4844 - 632
info@babyhelp.hr
facebook ikona BabyHelp
Ilica 276, Zagreb
Košarica
Ukupno: 0.00 kn
Naruči